Rólunk

A Dr. Hernádi Ügyvédi Iroda célja az ügyvédi hivatás klasszikus értékeinek megőrzése mellett a mai modern, folyamatosan változó jogrendszer kihívásainak megfelelő naprakész jogi képviselet ellátása ügyfelek számára. A Dr. Hernádi Ügyvédi Iroda értékei az ügyfelek iránti feltétlen lojalitás, dinamizmus, és a profizmus.

Egyre bővülő hazai, és nemzetközi gazdasági társaságokból, és magánszemélyekből álló ügyfélkörünk számára a lehető legszélesebb körben kínálunk magas szintű jogi megoldásokat.

A megbízást követően megtesszük a szükséges intézkedéseket, és annak fennállásának ideje alatt a lehető legnagyobb szakmaisággal, készséggel járunk el ügyfeleink érdekében.

A Dr. Hernádi Ügyvédi Iroda rendszeres együttműködési kapcsolatban áll könyvelőkkel, adótanácsadókkal, fordítókkal, és külső szakértőkkel az ügyfelek igényihez alkalmazkodva, annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű, legkomplexebb szolgáltatásokat nyújtsuk megbízóink részére.

Az ügyvédi iroda szolgáltatásait magyar, és angol nyelven biztosítja az ügyfelek számára. Külső szakértő bevonásával német nyelvű jogi tanácsadást is végzünk.

Az ügyvédi iroda kiemelt tevékenységet végez az EU jog, a gazdasági-, és társasági jog, a kártérítési jog, valamint a nemzetközi-, üzleti jog területén. Mindemellett az iroda magas szinten képviseli megbízóit bármely jogterületen.

Ügyvédi Irodánk tagja egy szegedi székhellyel bejegyzett ügyvédi társulásnak, amelynek kötelékében tapasztalt, és nagyfokú szakértelemmel rendelkező partnerekkel együtt várjuk meglévő, és új megbízóinkat.