Közigazgatási jog


1. Tanácsadás adózási ügyekben, képviselet a NAV, önkormányzati adóhatóság előtt

Ezen szolgáltatáscsokor igen szerteágazó, így csak néhányat emelünk ki a leggyakrabban előforduló esetekből (a teljesség igénye nélkül):

  • Tanácsadói szolgáltatásunk keretein belül kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb adózási fajtát, megvizsgáljuk azon lehetőségeket, amelyekkel elkerülhetőek a felesleges többlet adóterhek.
  • Irodánk Önnel egyeztetve megvizsgálja a pontos jogszabályi hátteret, majd ennek ismeretében összegyűjti, összegzi az Ön számára fontos dokumentumokat és határidőket.
  • A tanácsadás mellett természetesen jogi képviseletet is vállalunk a hatóságok, szervek előtt, amennyiben szükséges

Irodánk részletesen áttekinti és megvizsgálja cégét, annak működését, és tanácsot ad arra vonatkozóan, miképp tud cége a lehető legkevesebb adminisztrációs- és adóteher mellett hatékonyan működni. Szükség esetén feltérképezzük, milyen határidőkkel, milyen illetékeket kell megfizetni. A cél, hogy úgy koncentrálhasson ügymenetére, miközben nem kell aggódnia amiatt, hogy betartja a jog által támasztott elvárásokat.


2. Képviselet kisajátítási ügyekben

A kisajátítási ügyek igen speciálisak, hiszen minden esetben az állam az ügylet másik szereplője. Jogaink azonban ettől függetlenül ugyanúgy megilletnek, fontos, hogy azokkal maximálisan éljünk. A jogszabályok pontos ismeretével irodánk hathatós segítséget nyújt abban, hogy minden esetben megfelelő mértékű kártalanítást kapjon az Önt ért károkért.

Célunk, hogy az általunk képviselt ügyfél minél hamarabb és minél méltányosabb összeghez jusson: a kártalanítás mindenki számára a lehető legjobb megoldással végződjön.


3. Képviselet egyéb közigazgatási ügyekben

Bár vannak tipikusnak mondható közigazgatási ügyek, ebbe a kategóriába mégis számos és igen sokféle eset tartozhat. A közigazgatási ügyek igen sokrétű halmazában sokszor nehézkes az eligazodás, a megfelelő jogszabályok felkutatásához szakmai segítségre van szükség.

Irodánk jelentős tapasztalattal rendelkezik közigazgatási ügyek terén. Ezt a tapasztalatunkat arra használjuk, hogy gördülékeny lefolyást biztosíthassunk minden olyan ügyének, amely ehhez a területhez kapcsolódik. Munkánk során a hangsúly a pontosságon és a részletek megértésén nyugszik, ezek alapjain építkezve biztosítjuk az ügymenet hatékony lefolyását.