Adásvételi szerződés megkötése online


Ahogy azt említettük Ügyvédi Irodánk igyekszik az ügyvédség klasszikus értékeit megőrizni amellett, hogy a modern kor vívmányainak történő megfelelést is igyekszünk biztosítani.

Korábban filmekben jelent meg ez a módszer, mely azokban az időkben szinte elképzelhetetlennek tűnt, azonban irodánkkal lehetőség van arra, hogy számítógépén, telefonján, vagy más hasonló távközlési eszközzel vásároljon ingatlant. Ez számos esetben rendkívül praktikus lehet, például ha ügyfelünk adott esetben külföldön tartózkodik, vagy bármely más okból nem tud az adott napon megjelenni az okirata aláírásakor.


Ügyvédi irodánk biztosítja ügyfelei számára a jogszerű, és gyors ügyintézést a körülírt metódus útján.
Az ügyintéző ügyvéd elvégzi a felek azonosítását az online kapcsolat alatt, vagy azt megelőzően, továbbá miután a felek aláírták a szerződést ezt követően ellenjegyzi, ezáltal hitelesítve a szerződés létrejöttét, majd ezt követően kerül benyújtásra az illetékes ingatlanügyi hatósághoz.
Az ellenjegyző ügyvédnek a videokonferencia során kifejezetten nyilatkoztatnia kell az érintett ügyfelet arról, hogy az okiratban foglaltak megfelelnek az akaratának, feltéve, hogy ezt a nyilatkozatot maga az okirat nem tartalmazza. Tehát ügyfélként ezen nem kell meglepődnie, az ügyvéd csupán a kötelességét teljesíti ezzel.
A video-konferencia beszélgetések minden esetben rögzítésre kerülnek, ezzel bizonyítva a szerződés létrejöttét.

Amennyiben Ön a fenti szolgáltatást igénybe kívánja venni, úgy kérjen időpontot, vagy hívja személyesen Skype alkalmazáson keresztül ügyvédi irodánkat, ahol jogászaink video-beszélgetés által személyesen is állnak a rendelkezésére.

Irodánk videokonferencia elérhetősége: dr.hernadilawfirm

 

Ingatlan adatai

Eladó (k) személyi adatai *

Vevő (k) személyi adatai *

Pénzügy

Megjegyzés