BHN Ügyvédi Társulás

Irodánk vezető ügyvédje 2017. évben lépett be a Szeged, Sóhordó u. 6. szám alatt bejegyzett Benedek-Hernádi-Névery Ügyvédi Társulásba annak érdekében, hogy a három ügyvédi iroda szerteágazó ügyfélköre részére egy komplett ügyvédcsapat által álljon a megbízók rendelkezésére együttműködésük által.

A társulás vezetője dr. Benedek Tamás ügyvéd, aki főleg a civilisztika terén folytat jogi tevékenységet, elsősorban polgári jogi ügyletekkel, gazdasági társaságok, ingatlanjogi ügyletek, családi jogi perek, és civiljogi szervezetek (egyesületek, alapítványok) vonatkozásában folytat jogi tevékenységet szegedi székhellyel.

A társulás másik tagja dr. Névery Csaba, aki mezőkovácsházi székhellyel, a Békés Megyei Ügyvédi Kamara tagjaként már hosszú ideje látja el meglévő, és újonnan megbízást adó ügyfelei jogi képviseletét.

A Dr. Hernádi Ügyvédi Iroda, mint az Ügyvédi Társulás harmadik tagja szoros együttműködést ápol a kollégákkal 2017. óta. A szakértelem a társulás mindhárom tagja részéről biztosított. Amennyiben az ügy természete úgy kívánja meg a társulás ügyvédei közösen is vesznek fel megbízást, és látják ügyfeleik jogi képviseletét a lehető legmagasabb színvonalon széles-skálájú szerte-ágazó tudást biztosítva, magas-szintű stratégiákat, és jogi megoldásokat kínálva.